header image
UMRLICE.NET arrow ПОЧЕТНА arrow УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА
УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА PDF Штампај E-mail

Права и правила

Коришћењем било ког дела портала www.umrlice.net, читуље.срб или www.citulje.rs, (у наставку само umrlice.net), значи да прихватате сва правила коришћења наведена у овом тексту.

Сматра се да су корисници umrlice.net у сваком тренутку упознати са правилима коришћења и да су их разумели у целости.

Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења.

Ниједан део umrlice.net портала не сме се користити у незаконите сврхе, нити за промовисање истих.

Портал umrlice.net састоји се од јавних информација, властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја, садржаја креираних од стране посетилаца и линкова на спољне странице.

Портал umrlice.net објављује садржаје у доброј намери. Корисници користе садржаје на сопствену одговорност и umrlice.net се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

Приступ порталу umrlice.net и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста.

Ауторска права

Портал umrlice.net полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података, визуелизације база података, базе докумената и електронске приказе докумената и програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права umrlice.net портала и подложно је тужби.

Неовлашћено коришћење било ког дела портала без дозволе власника ауторских права (umrlice.net, партнери, корисници...) сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Уколико сматрате да је umrlice.net повредио Ваша ауторска права, случај ће бити размотрен у разумном року, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

Линкови

Портал umrlice.net садржи линкове на веб-странице изван властитог портала. umrlice.net објављује линкове у доброј намери и не може се сматрати одговорним за садржаје изван сопственог портала..

<Претходно

     Брза претрага - погодна само за једну реч.

Тренутно прегледа
број „online” присутних је 101
use your smartphone

ADVERTISE HERE

_________________